Farrés Junyent Assessors
Gabinet d'assessoria i gestió laboral
La nostra Empresa

martillo2Farrés Junyent Assessors és un despatx integrat per professionals col.legiats dedicat a l'exercici de les professions d'advocat i de graduat social que, continuant amb la tasca que Josep M. Farrés Junyent va iniciar l'any 1971, compta amb una dilatada experiència en l'assessorament i la gestió laborals, especialment orientats a empresaris.

Aquests anys d'experiència ens permeten oferir als nostres clients una atenció personalitzada i un servei de màxima qualitat, amb un tractament acurat, rigorós i professional de la matèria i plenament respectuós amb les dades de caràcter personal que disposem.

La nostra filosofia es basa en la confiança i en una relació de proximitat i de confidencialitat amb els nostres clients, en la que destaquen l'excel.lència, l'eficàcia i la immediatesa en la prestació dels nostres serveis.

A Farrés Junyent Assessors estem permanentment al dia de les normes legals i les seves constants modificacions gràcies a una formació continuada i a un constant reciclatge que ens permet afrontar amb les màximes garanties i exigència tècnica la nostra tasca diària en benefici del client.